Advertisement

Meer dan 1.500 tickets gereserveerd! Kom ook!

Meer dan 1.500 tickets gereserveerd! Kom ook! Sinds de aankondiging van ons event van maandag 2 september, zijn (in slechts twee dagen tijd!) méér dan 1.500 kaarten gereserveerd. Fantastisch om zoveel enthousiasme te zien!

Er is dan ook veel te bespreken: de dromen die Forum voor Democratie het komend jaar wil najagen, de uitbouw van onze organisatie, de onhoudbare immigratie- en klimaatpolitiek van CDA en VVD.

Om zoveel mogelijk plaatsen te kunnen aanbieden gaan we opschalen naar een nóg grotere ruimte. Dit is de allergrootste ruimte die op het Hembrug-terrein in Zaandam beschikbaar is - hierna kunnen we niet verder groeien. Bestel dus nu SNEL uw gratis kaarten.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en we zorgen voor gratis pendelbussen vanaf station Zaandam naar de event-locatie (en terug).

✓ Word ook lid van FVD voor maar €25 per jaar


► TWITTER:
► FACEBOOK:
► INSTAGRAM:
► WEBSITE:

☻ BAUDET IN DE KAMER:
☻ HIDDEMA IN DE KAMER:
☻ SUBSCRIBE NU:

BAUDET OVER HET AFSCHAFFEN REFERENDUM DOOR RUTTE III


DYNAMIEK, DAADKRACHT, DURF

thierry baudet,theo hiddema,fvd,forum voor democratie,leden,politiek,politieke partijen,debat,tweede kamer,den haag,referenda,verkiezingen,regering,kabinet,event,bijeenkomst,evenement,zaandam,hembrug,annabel nanninga,amsterdam,halsema,groenlinks,justitie,veiligheid,grapperhaus,derk jan eppink,eu,europese unie,brussel,paul cliteur,renaissance,eerste kamer,senaat,

Post a Comment

0 Comments