Advertisement

PARA KAZANDIRAN MOBİL UYGULAMALAR VE WEB SİTELER 2019

PARA KAZANDIRAN MOBİL UYGULAMALAR VE WEB SİTELER 2019 Para kazandıran mobil uygulamalar ve para kazandıran web siteler 2019 videosu ile karşınızdayım. İnternetten para kazanma videoları izleyen ve bu konulara meraklı olan arkadaşlar için hazırladığım bu videoda hem eğlenip hem de az da olsa para kazandıran web siteleri ve mobil uygulamalar yer alıyor. Tanıttığım platformların bağlantıları aşağıdadır. Tıklayıp ilgili web site ya da uygulamaya ulaşabilirsiniz.

* ÖNEMLİ NOT: Bu site ve uygulamalar konusunda teknik sorunlar yaşarsanız ya da geliştirme önerileriniz varsa lütfen çözüm için ilgili platformun yetkililerine uygulama marketi yorumları ya da web siteleri üzerinden ulaşınız.

Samsung Galaxy Serisinin En Güçlüsü: Note10
Detaylar için:

SİTE VE UYGULAMA BAĞLANTILARI:

VEGA SÖZLÜK SİTESİ (Tıkla üye ol "Only Turkey")


----------------------------------------------------------------------

TAHMİNO SİTESİ (Tıkla üye ol "Only Turkey")



----------------------------------------------------------------------

MARKA MELEKLERİ UYGULAMASI (Tıkla indir üye ol "Only Turkey")

(Bir haftadır kullandığım uygulama tanıtım yaptığım gün açılmamaya başladı. 😂 Hem marketten hem sosyal medya hesaplarına yazdım ama dönüş olmadı. Ya ciddi bir teknik sorun yaşıyorlar ya da sistem geliştirmesi yapıyorlar. İsterseniz bu uygulamayı hiç indirmeyin. Tekrar aktif olduğunda topluluktan medaj atıp bilgi veririm.

ANDROID İÇİN:

APPLE (IOS) İÇİN:

----------------------------------------------------------------------

AGORA UYGULAMASI (Tıkla indir üye ol "Global")
ANDROID VE APPLE (IOS) İÇİN TEK LiNK:


----------------------------------------------------------------------

İnternetten para kazanma oynatma listeme eklediğim bu videomda;

Vega Sözlük nedir nasıl kullanılır, Tahmino nedir nasıl kullanılır, Marka Melekleri uygulaması nedir nasıl kullanılır, Agora images uygulaması nedir nasıl kullanılır, yazarak para kazanmak, internetten para kazanma, para kazandıran tahminler, ininal karta para kazandıran uygulamalar, para kazandıran mobil uygulamalar, fotoğraf çek para kazan, fotoğraf çekerek para kazandıran uygulama, mobil uygulama ile para kazanma konularından bahsettim.

#internettenparakazanma #2019 #mobiluygulamalar

para kazandıran mobil uygulamalar 2019,internetten para kazanma 2019 mobil,para kazandıran uygulama,para kazandıran uygulamalar 2019,internetten para kazanma yolları,para kazandıran siteler,para kazandıran web siteleri,internetten para kazanma,mobil uygulama ile para kazanma,mobil uygulama ile nasıl para kazanılır,en çok kazandıran uygulamalar,para kazanma,internetten,mobil uygulama,2019,internetten para kazan,vega sözlük,tahmino,marka melekleri,agora images,

Post a Comment

0 Comments