Advertisement

HELLO NEIGHBOR GİZEMLİ OYUNCAK ADAMIN SIRRI NE?! | HELLO NEIGHBOR #5

HELLO NEIGHBOR GİZEMLİ OYUNCAK ADAMIN SIRRI NE?! | HELLO NEIGHBOR #5 Egemen Kaan ile Hello Neighbor 5. bölüm oynuyoruz. Hello neighbor gerçek hikayesi bakalım nasıl devam edecek? Bu bölüm öncekinin devamı. Odadaki köpek balığı aslında bakın neymiş. Ayrıca gizli odada gizemli oyuncak adam bulduk. Beğenmeyi ve arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın!
SESEGEL ÇOCUK KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN ►

VİDEO İÇERİĞİ:
Hello neighbor act2 oynuyoruz ve sonuna geldik. Hello Neighbor serisinde 5. bölümdeyiz. Bu bölümde boruları açarak gizli odadaki suyu boşalttık ve köpek balığı sandığımız şey aslında farklı bir şeymiş! Ayrıca kaçmanın yolunu arıyoruz. Gizli bir odada tuvaletin üzerinde oturmuş bir oyuncak adam gördük. İşçi oyuncağı. Bakalım devamında neler olacak?

💚 ABONE OLUN & BİLDİRİMLERİNİZİ AÇIN

▶️ Daha fazla video:
Hello Neighbor tüm bölümler►

❗ Bizi takip edin
İNSTAGRAM @hasanmustan

🎮 SESEGEL KANALI


SESEGEL ÇOCUK KANAL BİLGİSİ:

Merhabalar. SeseGel Çocuk kanalına hoş geldiniz. SeseGel kanalının çocuklara yönelik içerik üreten 2. kanalı SeseGel Çocuk'da oğlum Egemen Kaan ile birlikte eğlenceli videolar çekiyoruz. İçeriklerimiz ailece izleyebileyeceğiniz türden. İçiniz rahat olsun. Bizimle birlikte müthiş eğlenceli bir yolculuğa çıkmaya var mısınız? Haydi sese doğru gelin o zaman:)

Bu kanal, Egemen Kaan Mustan'ın ailesi tarafından oluşturulmuştur ve sürekli olarak ailenin denetimi altındadır. Video içeriklerinde asla çocukları olumsuz etkileyecek davranışlar yer almaz.

hello neighbor,sesegel çocuk,eğlenceli oyun,gizemli komşu,sesegel,gizemli oyun,hayatta kalma,survival,komşu evi,wilson,macera oyunu,egemen kaan,sesegel çocuk hello neighbor,

Post a Comment

0 Comments